Stel encase stål - og det er den nemmeste

Remodeling Hvem vil erstatte sine gamle døre med ægte træ døre, er ofte ikke særlig tilfreds med de gamle stålrammer og dens udseende. Hvad er de enkle måder at simpelthen pakke de gamle stålrammer på, hvordan man gør det, og hvad der koster, kan du læse i længden i dette indlæg.

Renoveringssystemer

Færdige systemer til dækning af stålrammer med træ tilbydes normalt som såkaldte "renoveringssystemer". De tillader en meget enkel beklædning af stålrammerne med træ, uden at skulle fjerne eller redigere den oprindelige eksisterende ramme.

Mulighed for renovering

Forudsætningen for brugen af ​​sådanne systemer er, at de eksisterende stålrammer overholder fælles standarddimensioner. En tilpasning til eksisterende egne dimensioner er kun mulig med få udbydere.

De fleste almindelige træfarver til trædøre fås i design. I nogle tilfælde kan det godt ske, at en speciel træfarve ved døren ikke har nogen tilsvarende ækvivalent som et renoveringssystem. I dette tilfælde kan du enten kompromittere eller bruge transparenter til at bringe renoveringssystemet til en passende farve.

brug af renovering systemer

Brugen af ​​sådanne systemer er let:

  • det må ikke afstives
  • den gamle, eksisterende ramme må ikke redigeres
  • systemet er hurtigt og nemt at installere og meget stabil

bump i væggen ved siden af ​​dørkarmen kan, hvis de ikke er for store, kan de let korrigeres med kompensationsbånd. Større støt eller lige huller, men kræver en reparation af væggen.

reducere Hvad du skal forvente i sådanne renovering systemer, dog dørbredden

er, at døren bredde og højde er reduceret en anelse, når de passerer. Som regel har man ca. 3 - 4 cm i højdetab og ca. 7 - 8 cm bredde tab (produkter) ud gennem systemet. For de fleste døre i standard dimensioner er det ikke en stor ting.

Priser

Renoveringssystem er normalt tilgængelig fra omkring 120 - 130 EUR. Større dørbredder eller specielle designs kan også være dyrere.

Tips og tricks En af de enklere muligheder er naturligvis blot at folie den eksisterende ramme. Egnede folier til måling kan være mange leverandører millimeter (på grundlag af egne målinger) orden, er dette også mulighed for nemt at blive produceret i en ønsket design og snit. Prisen starter denne mulighed på omkring 50 - 60 EUR pr. Ramme i trædesign.
Del med venner

Forlad din kommentar