šIndre Biber: ne samo

asfalt crvenilo za krovište su u našim krajevima gotovo isključivo na vrt baca, carports i sličnih manjih zgrada u uporabi - ali oni sigurno mogu koristiti za stambene zgrade. Tamo gdje dobijete bitumenne šindre posvuda, što košta, i kako ih koristiti za domove, pročitajte ovdje.

alternativna mogućnost krovišta stambenih zgrada

asfalt crvenilo znam većinu ove zemlje samo kao krovište za manji i lakši zgrade kao vrt kuće. Zapravo, međutim, pokrivanje stambenih zgrada je sasvim moguće.

U Americi, to je čak i standardni oblik pokrova, dok se u ovoj zemlji koriste gotovo isključivo crijepovi. Zbog teške težine šindra, to također zahtijeva čvrstu podstrukturu koja može nositi oko 70 kg po kvadratnom metru.

Čak i jednostavne, relativno lagane glinene pločice, kao što je Frankfurter Pfanne, donose više od 40 kg po četvornom metru do krova. Bitumen šindre igra veliku težinu prednost ovdje.

Životni vijek šindrirajućeg krova je neznatno 25 do 30 godina, ako je pokrov proveden profesionalno i čisto. Krov mora biti pripremljen u skladu s tim.

Ovisno o vrsti pokrivenosti, trošak bitumenskih šindri obično iznosi oko 10 EUR po kvadratnom metru.

Pripremne radove za ugradnju šindre

  • substrukture provjetravanja
  • pravilno šindra temeljima

drip referentni izvori na internetu

  • baumarkt.de: U ovom kao iu mnogim drugim hardverskim dućanima, ima i čitav niz asfalt crvenilo.
  • amazon.de: U Amazon željezarija je također čitav niz različitih asfalt crvenilo
  • naći bausep.de: online građevinski materijal trgovac ima među ostalim asfalt crvenilo u programu.

Kako uštedjeti troškove

Usporedba cijena vrijedi ovdje, povremeno postoje i posebni ili preostali proizvodi koji mogu biti jeftiniji. Uvijek usporedite cijene za smanjenje količine.

Savjeti i trikoviDizajniranje šindre pokrova - a možda i izvršenje - trebalo bi prepustiti profesionalcu u svakom slučaju. Pogreške mogu biti vrlo, vrlo skupe ovdje.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar