​​Silikon og løsemidler

silikon i mange områder av våre liv. Dermed spørsmålet om hvordan den oppfører seg med silikon og løsemidler oppstår igjen og igjen - det være seg for tynt, men også for å løse eller å unngå dette. I det følgende guiden vil du lære hvordan det er med silikoner og løsningsmidler.

Silikon er resistente mot mange løsninger

Silikon er resistent mot en rekke løsningsmidler. Et godt eksempel på dette er aceton og silikon. Derfor kan du bruke aceton veldig godt mot mugg. Men selvfølgelig må det være mulig å løse silikon, tenker man, for eksempel, til silikonholdige additiver for brensel, silikon i maling, etc.

Silisium, men med oppløsningsmidler fjerne

som vil være viktig å være i stand til å fjerne silikon igjen - uavhengig av midler slik som varme eller skraper og kniver. Faktisk er det organiske løsemidler som du kan løse silikon igjen. Disse inkluderer de følgende organiske oppløsningsmidler: aromatiske

  • løsninger benzen toluen

tetrahydrofuran Imidlertid har bruken av oppløsningsmidler for silikon

Anvendelse av disse oppløsningsmidler for silikon er også begrenset. For de organiske løsningene som er nevnt angriper også andre stoffer, som ofte er forbundet med silikon. Ulike plast kan nevnes her, men også metaller blir angrepet av en rekke løsemidler. For eksempel kobber av aceton. Dette kan føre til groping i kobber.

Special Silikon renere og remover anbefalt fra en spesialbutikk

På ehestens er derfor ikke en løsning. En spesielt konfigurert for fjerning av silikon renere er fortsatt den beste løsningen. Disse er også kjent som silikonrenser. Du må imidlertid også være forsiktig, fordi du ikke kan bruke alle disse rengjøringsmidler.

Aldri helse forsømmelse i arbeidet med løsninger

Disse silikon rengjøringsmidler kan løsemidlene nevnt (eller noen av dem) er også inkludert. Derfor bør du alltid ta hensyn når man bruker denne plassen er både godt ventilert, og andre, ikke utsettes for lenge til de damper av silikon renere.

Tips og triks for andre materialer du kan bruke løsemidler. Også voks kan fjernes med egnede oppløsningsmidler. Legg også merke til at bruken av oppløsningsmidler, som et eksempel på lagring og avhendelse av aceton viser, selv om dette løsningsmiddel vil også være vannoppløselige og lett biologisk nedbrytbar.
Del med venner

Legg igjen din kommentar