Silvering black - 3 enkle løsninger

Mange smykker arbejder med de forskellige sølvfarver. På denne måde er forhøjninger og strukturer på sølv bedre synlige og udarbejdes. Du kan også forkorte sølvstykker senere. Hvordan det virker, vi viser dig her i fakta.

Stier til sorte sølv

Der er forskellige måder at sværge sølv på senere. Juvelerer bruger visse kemikalier til at sorte sølv. Men der er også forskellige hjemmemekanismer, hvormed du kan sorte sølv.

Naturlig opløsning

Den første løsning tager imidlertid lang tid og er derfor ofte ikke egnet. Sølv er simpelthen efterladt i luften. Sådan bliver det sort af sig selv. Hvis du gnider overfladen med en poleret klud, vil kun de hævede områder blive skinnende igen, og de nedre områder forbliver mørke. Denne løsning kan være ret kedelig, men producerer også den mest naturlige misfarvning på sølv.

  • Oxygen / luft - kedeligt
  • æg - ca. 2 timer
  • aske - fra 3 timer

sortning med æg

En meget simpel løsning til fuldstændigt sorte sølv er et simpelt kyllingæg. Du skal bruge en kogt æggeblomme, som sættes i en plastpose sammen med sølvpladen. Tag en normal frysepose, fordi æggeblommen ikke bør røre ved sølv, hvis det er muligt. Så er posen hermetisk forseglet, og du kan se processen. Efter ca. to timer vil svovl indeholdt i ægget på sølv vise meget flotte resultater. Smoker foretrækker

De dybe områder af sølvsmykker kan mørkes godt med aske fra cigarrer eller cigaretter. For at gøre dette, rør asken med lidt vand og smør det med en finger på smykket. Selv med træaske skal denne metode fungere godt, men det vil opnå en lidt anden mørk farve. Uanset hvad du kan lide bedre, skal du prøve det ud.

Tips & TricksThese metoder til retroactively blackening sølv også arbejde med forsølvede smykker. Du behøver ikke nødvendigvis ægte sølv for at få en tarnished effekt på sølv.

Del med venner

Forlad din kommentar