Srebrni prepoznati

Stanovanje Bilo da su stari heirlooms ili pribor za jelo koje se nalaze u potkrovlju, obično je za laik teško reći koje srebra kao ima pred sobom. Kako biste uvijek točno znali koji su pribor za jelo od srebra ili ne srebro koje kupujete na tržištu buha, ovdje vam pokazati kako prepoznati pravi srebrni pribor za jelo.

Pečat i magnet

Ako namjeravate kupiti srebrnjake na tržištu buha, trebali biste donijeti povećalo i magnet. Srebro nije magnetski, pa ako nađete srebrni na buvljaku, koji je privučen magneta, to srebro je primijenjen sa sigurnošću samo tanko na površini pribor za jelo.

Pomoću povećala prepoznajete eventualno izblijedjele marke u srebrnoj boji, koje bi vam trebale reći srebrni sadržaj pribora za jelo. Međutim, nikad nećete naći 100 posto čistog srebra, jer bi bilo previše mekan i stoga nije prikladno kao pribor za jelo. Da bi srebro bilo jače i teže, dodaje se još jedan metal, kao što je bakar.

Srebrni stupnjevi

Srebrni komadići su srebrni proizvodi s utiskom između 950 i 375. Broj označava sadržaj srebra, a ostatak je jedan ili više drugih metala. Obložene samo srebrom su dvoznamenkasti brojevi markica kao što su 90 ili 80. Ovi otisci ukazuju na to da je komad pribora za pranje obložen samo srebrom. Ono što je ispod ovog srebra obično je nepoznato. Der Izuzetak je otisak 120. Ovo je također samo premaz, a ne srebrni sadržaj upotrijebljenog metala. Međutim, ovaj srebrni posao je već vrlo visok. Postoje staze od 40, 60, 80, 90 ili samo 120. Srebreni pribor za jelo danas obično ima 90-ih oblogu.

950 - vrlo mekana i stoga vrlo pogodan za jelo i vrlo rijetko

  • 925 - dobar srebrni 925 dijelova srebra i obično 75 dijelova bakra
  • 800 - srebrni pribor za jelo s 800 dijelova srebra
  • 90 Silver ima srebrni premaz 90 g srebra na 24 dm
  • Savjeti i trikovi U slučaju vrlo starog srebra, međutim, srebreni udio još uvijek ne može vam pokazati stvarne vrijednosti pribora za jelo. Tada ćete morati gledati da li je ta posebna pribora za jelo iz određene ere i stoga je mnogo vrijednija od materijalne vrijednosti.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar