Silver med aluminiumfolie

Housing Tvärtemot vad många tror, ​​kan starta silver olja från huden, är ytan oxidation av grumling ansvarig. Den resulterande silversulfiden kan tas bort med hjälp av aluminiumfolie på kemisk reaktionsväg igen. Efter ett bad och ett ljust polerat skiner silveret som nytt.

Fem hjälpmedel rika att rensa ut

att ta bort den person som ansvarar för grumlighet och strömavbrott silver sulfid med skamfilat silverbestick, från fem verktyg:

  • skål eller panorera
  • aluminiumfolie
  • salt eller bakpulver
  • Varmvatten
  • Soft putsduk

att rengöra skamfilade silverbestick

1. med lätt fläckas silverbestick skära tjugotal aluminiumfolie rester per matbestick. Är bestick av stora och / eller mycket mörk under väg, sprida ett ark av aluminiumfolie i ett badkar eller skål

2. Fördela en tesked hushållssalt eller bakpulver i behållaren eller på den utformade aluminiumfolie.

3. Placera silvervaror i burken. Det bör skapa kontaktpunkter på aluminiumfolien. Försök placera de enskilda bestickbitarna så att de inte rör varandra.

4. Häll hett men inte kokande vatten tills allt bestick är täckt. Omfördela aluminiumfolie rester och / eller salt genom försiktig omrörning så jämn att de bestick bitar av aluminium till beröring. Var 5. Observera "omvänd utveckling" av de tarnished områdena och områdena. Vänd bitarna av bestick efter några minuter. Ta bort alla delar av besticket där de tarnerade områdena har försvunnit.

6. Skölj varje bestick avlägsnat under ljummet och rent vatten. P 7.Polera de borttagna bitarna av bestick med en mjuk absorberande trasa. Använd aldrig en mikrofiberduk som skulle skrapa ditt bestick.

8. Lämna inte sulfidfri silver i rengöringsbadet, annars kommer kemiska reaktionen att attackera silverämnet.

Även om vissa rekommenderar rådgivare att linda silver i aluminiumfolie och mitzuspülen i diskmaskinen, skulle du bättre välja en "hand bath". På detta sätt har du ett bestämmande inflytande på metodens effektintensitet.

Tips & TricksExaktivt observera reaktionen av ditt silver bestick. Den kemiska processen kan vara för stark för lätt grumling. Använd i så fall andra hemmetoder för att rengöra bestick.

Dela med vänner

Lämna din kommentar