Riper i laminatet er rett og slett like å reparere seg selv

Ombygging Selv med de mest forsiktige behandling og vanlig omsorg, er det ofte uunngåelig at riper kan resultere i laminat. Bare bra at du har bestemt deg for et tregulv, fordi i dette tilfellet, mindre skader repareres svært godt selv og gjøre nesten usynlig.

Selv om tre gulvbelegg er blant de mest robuste typer gulv, vil aldri forlate små og litt større riper i laminat i det hele tatt vare på beboerne helt utelukket. bør repareres, endre ogenda bedre, fordi første av slike områder visuelt se alt annet enn vakker, og for det andre, kan skaden også øke raskt og er da noen ganger uopprettelig. I de spesialiserte kundene forventer en rekke forskjellige reparasjonssett. De er relativt billige, og det tar bare litt kunstnerisk ferdighet å gjøre eksisterende riper i laminatet nesten usynlige.

Tilbudet kommersielt

Avhengig av egenskapene og alvorlighetsgraden av skaden til jernvareforretninger og spesialforretninger holde ulike verktøy som vil tillate en effektiv kontroll av skader. En rekke produsenter har allerede utviklet egne produkter for å eliminere riper i laminatet, som du bør bruke i henhold til produsentens merkevare prioritet. I prinsippet kan de reparasjon av verktøy for laminatgulv være i tre dele forskjellige grupper .

  • mekaniske hjelpemidler, for eksempel for sletting
  • fuger i små patroner og forskjellige nyanser
  • reparasjonssett med multi-fargede pastaer eller tapper

for sletting er (ingen) rart svamper

Dette mer eller Selvfølgelig gir mindre hårde rengjøringssvamper ikke noen mirakler, men i beste fall klarer å eliminere svak skosnit i beste fall. Den ofte leste "mirakel svampen" bør derfor forstås som en markedsføringsgag. Disse viskelærene, som ofte er belagt med melaminharpiks, fungerer forholdsvis så vel som de fineste sandpapiret. Imidlertid er de svært hjelpsomme hvis du vil gjøre innbrenningssporene av en uhell som er tapt, siktet usynlig. Prisklassen til disse små hjelperne er mellom 4,00 og litt over 10,00 euro.

fugemasse til riper i laminatet

produkter av denne type er produsert basert på silikon og er tilgjengelig i patroner av 300 ml kapasitet og flere farger (for eksempel, lønn, ask, gran) kommersielt tilgjengelig separat. Deres indre struktur er dermed svært elastisk og de tørker ut veldig raskt. Pastene brukes når du lukker hull og sprekker, som også kan være litt større. De er veldig enkle å blande med kommersielle fargetoner, men har en matt finish etter tørkefasen. Påfør med en tynn spatel, eventuelt overfylt rester i leddene bør elimineres umiddelbart under alle omstendigheter. Prisen på enkeltpatronene varierer mellom 5,00 og 10,00 Euro. reparasjon og forsegling med reparasjonssett Blant de mest fremtredende verktøy for eliminering av riper i laminatet omfatter de populære

reparasjonssett for dens anvendelse, uten å kreve et annet verktøy eller materialer, som allerede eksisterer i pakken. De profesjonelle versjonene inkluderer selv en elektrisk smelter, som varmer opp forskjellige fargede harde voksstengertil over 80 ° C. Avhengig av prisintervallet, er det flere forskjellige størrelser, svamper, rengjørings-, polerings- og poleringsklutter samt klart pels og børste for den endelige behandlingen. Kostnadene er mellom 10,00 og 50,00 Euro. Ikke billig, men for tiden den mest effektive metoden for nesten perfekt fjerning av små og mellomstore riper i laminatet som vil vare lenger. Forberedelse av reparasjonsarbeidet - renslighet er nødvendig! Spesielt med de to sistnevnte reparasjonsmetodene, er nøyaktig renslighet av laminatet ved punktene som skal bearbeides avgjørende. Chips, slitasje og andre mekaniske urenheter må fjernes helt før behandling, slik at riper i laminatet helt forsvinner etter behandling. Overflødig voks

, som svulmer ut av skjøten, kan bedre fjernes umiddelbart, enten med planeren inkludert i de forskjellige settene eller med en ikke lenger nødvendig nagelfil.

Tips og triks Også, hvis du ikke vil holde fast med meget lange bruksanvisninger, bør du alltid lese reparasjonssettene forsiktig mot riper i laminatet. Spesielt viktig er instruksjonene for blanding av fargene, samt de eksakte tørketidene, som ofte er forskjellige mellom produsentene.

Del med venner

Legg igjen din kommentar