Deci, puteți construi

construi o terasă mod simplu în sine, o terasa este de a se construi de la terase. Veți găsi instrucțiuni detaliate aici. Pentru alte posibilități, puteți, de asemenea, să vă aflați sub terasă sau să vă uitați la terasele de terasă.

Informații de fundal

Pentru podele este întotdeauna necesară o terasă. Aceasta substructura este formată din elemente longitudinale interconectate care se situează transversal pe plăcile ulterioare instalate pe punte pe o suprafață solidă.

Structura necesită astfel o firmă, neînduplecat suprafață de sprijin - beton, eventual, deja existente sau pat de sapa se pretează la sol de grădină murdărie, dar un pat de pietriș compactat trebuie creat mai întâi.

de stabilire a substructurii

Greutatea grea a structurii de lemn este terasa cea mai mare parte stabilă, chiar dacă nu este fixat. Dar dacă doriți să îl jucați în siguranță, puteți, de asemenea, strângeți structura. În cazul fundației, acest lucru se face pe plăcile de beton așezate ca puncte de fundație.

Cum cele mai bune pentru a crea o capcană cu pietriș și o bază la fața locului puteți citi în articolul la substructura o punte de lemn.

punte sau terasă înaltă?

O punte este o terasă care se înalță cu solul înconjurător. Puteți construi acest lucru cu ușurință, dacă excavați înălțimea exactă a terasei și înălțimea patului cu pietriș în prealabil. Pentru terase, care ar trebui să fie mai mare de 40 cm, trebuie să recurgă la un alt mod de construcție a infrastructurii pentru a ajunge la această înălțime. De regulă, atunci lucrați aici cu grinzi de grinzi, care trebuie, de asemenea, să fie susținuți în mod corespunzător.

instrucțiuni pas cu pas pentru materialul terasa

 • pentru baza ca o fundație punct pe macadam vezi lemn punte substructură bază
 • plastic - dacă structura
 • dorit - Squares
 • șuruburi terase
 • , inox conectori unghi
 • și conectori drepte pentru oțel zincat sau inox structural
 • fără fir șurubelniță
 • nivel bandă
 • ev. îndrumar
 • ferăstrău adecvat pentru grinzi și scânduri
 • ev. bormașină pentru fixarea sculei structura
 • pentru a face o fundație punct pe pietriș consultați Crearea primei fundație cu substructura punte de lemn

Se pun 20 cm pat de pietriș compact și compact. Pe patul de pietriș puneți blocuri de beton într-un pat de beton la o distanță de aproximativ jumătate de metru. Asigurați-vă că puteți varia înălțimea pietrei pentru a putea face o pantă mai târziu.

2. Ridicarea structurii

Aliniați grinzile structurale pe substructură. De asemenea, puteți atașa postamentele din plastic sub grinzile structurale. Acestea sunt reglabile în înălțime și vă permit să faceți mai ușor, în special la construcțiile de terase mari, să creați un gradient necesar. Șurub

3. structurale și stabilirea

gradientului elicoidale grinzile longitudinale și transversale ale structurii de suport folosind conectori unghi și conectori longitudinale. Reglați înălțimea montat sub baza din plastic, astfel încât o duce departe de casa, dă niște gradient de 1-2prozentiges - adică unul până la doi centimetri înălțime pe lățime terasa metru.

4. Instalarea terasei

Dacă structura este bine înșurubată, puteți începe să instalați placa. Puteți atașa plăcile fie cu șuruburi, fie cu cleme de prindere. Aceste clipuri sunt invizibile ascunse intre plăcile de parchet și de a ajuta penetrarea leziunilor de umiditate și de posibile pentru a evita mersul pe jos goale-picior, care pot să apară în găuri de foraj ar putea altfel. În cele din urmă, furnizează părțile laterale ale terasei cu panouri laterale speciale și terasa dvs. este gata.

Sfaturi & TricksFür terase, sunt utilizate diferite tipuri de lemn - cel mai bun raport pret-performanta are nativ din lemn de brad Douglas, lemn tropical uite nobil, dar ele sunt pentru ea, de asemenea, mult mai scumpe și pot proveni din defrișări ilegale a pădurilor tropicale s-ar putea, ceea ce le face ecologic foarte gravă.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul