Hvordan man selv opbygger en terrasse.

En nem måde at bygge en terrasse på, er selvfølgelig ude af decking. Her finder du detaljerede instruktioner. For andre muligheder kan du også ligge under terrassen eller se på patiofliser.

Baggrundsoplysninger

Der kræves altid en pyntegulv til decking. Denne understruktur er dannet af sammenhængende langsgående bjælker, der er tværgående på den senere lagt dæk på fast grund.

Strukturen kræver dermed en fast, urokkelige støtte overflade - en muligvis allerede eksisterende beton eller pudslag seng egner sig til snavs havejord, men en komprimeret grus seng skal oprettes først.

Fastgørelse af underkonstruktionen

På grund af træstrukturen er vægten normalt stabil, selvom den ikke er fastgjort. Men hvis du vil spille det sikkert, kan du også stramme understrukturen. I tilfælde af punktfundamentet sker dette på betongpladerne lagt som fundamentpunkter.

Du kan også læse i artiklen om underbygningen af ​​en træterrasse, hvor bedst du kan lave en grus seng og et punkt fundament selv.

dæk eller høj terrasse?

Et dæk er en terrasse, der er i niveau med den omgivende jord. Du kan konstruere dette nemt, hvis du udgraver den nøjagtige højde på terrassen og køjesengen højden på forhånd. For terrasser større end 40 cm skal du ty til en anden konstruktion af underbygningen for at nå denne højde. Som regel arbejder du her med bjælkebjælker, som også skal støttes i overensstemmelse hermed.

trin-for-trin instruktioner til terrassen

 • materiale til basen som et punkt fundament på grus se trædæk underbygningen
 • plast base - om ønsket
 • struktur - firkanter
 • pyntede
 • skruer, rustfrit
 • vinkelstik og lige stik til strukturel galvaniseret eller rustfrit stål
 • ledningsfri skruetrækker
 • tape
 • niveau
 • ev. retningslinje
 • egnet sav til bjælker og planker
 • ev. borehammer til fiksering af strukturen
 • værktøj til at gøre et punkt fundament på grus se Oprettelse den første fundament med trædæk underkonstruktion

Placer en 20 cm høj, kompakt grus seng. På gruslejet lægger man betongblokke i en betong seng på en afstand på ca. en halv meter. Sørg for at du kan variere stenens højde for at kunne lave en skråning senere.

2. Oprettelse af strukturen

Juster strukturbjælkerne på understrukturen. Du kan også vedhæfte plastpodestal under strukturbjælkerne. Disse er højdejusterbare og gør det lettere for dig, især i store terrassekonstruktioner, at skabe den nødvendige gradient. Skrue

3. Strukturel og etablere gradient

Skrue de langsgående og tværgående bjælker af din støttestruktur ved hjælp vinkelstik og langsgående stik. Justere højden af ​​den monteret under plastunderlag, så at en fører bort fra huset, giver nogle 1-2prozentiges gradient - dvs. en til to centimeter i højden per meter terrasse bredde.

4. Installation af dækpladen

Hvis konstruktionen er forsvarligt skruet i, kan du begynde at installere bordet. Du kan vedhæfte brædderne enten med skruer eller med monteringsklip. Skjult usynligt mellem plankerne, hjælper disse klip til at forhindre fugtindtrængen og mulige barfodetilskader, som ellers kan forekomme med borehuller. Endelig finér sidene på din terrasse med specielle sidepaneler, og din terrasse er klar.

Tips & TricksFür terrasser, der anvendes forskellige typer af træ - den bedste pris-ydelses-forhold har den indfødte douglasgran træ, tropisk træ ser ædelt, men de er for det også væsentligt dyrere og kan komme fra ulovlig skovrydning i regnskoven kan, hvilket gør dem økologisk meget alvorlig.
Del med venner

Forlad din kommentar