Gebouw

kracht en omvang - van cruciaal belang in de opslag

Met de juiste opslag kunt u de kostbare hout te gebruiken, zelfs na tientallen jaren. Maar er zijn een paar dingen om op te letten. Zware planken met een bepaalde diepte kunnen aan de zijkant beter worden bewaard, in tegenstelling tot eenvoudige dunne houten planken.

Dunne houten planken en planken worden zo horizontaal mogelijk opgeslagen, anders kunnen ze verdraaien. Daartussen moet je kampbossen plaatsen, die op zijn minst overeenkomen met de sterkte van het hout. Hierdoor kan de lucht tussen de platen circuleren.

voorkomen dat vocht en schimmel

je moet nemen in aanvulling op de rechte opslag van houten panelen en dat uw hout niet vochtig is. Maar het is niet genoeg, alleen een dia om het hout te verslaan. Dan zou de natuurlijke vochtigheid van het hout onder de folie blijven. Bovendien kan het hout zweten onder het luchtdichte zeildoek. Dit leidt weer tot meer vocht dan dat je mooi kunt zijn.

Vochtig hout begint gemakkelijk te vormen en krijgt lelijke vossen. De meeste hiervan zijn later nauwelijks beschilderd. Met een simpele olie of een blanke lak kan de schade niet worden verhuld. In het beste geval zou het nog steeds werken om de door schimmel beschadigde oppervlakken te malen en meerdere keren te beschilderen.

Muf en stinkend

Helaas is de visuele schade die het hout krijgt door vocht niet alles. Bijna erger is de geur. Rotte beschimmelde houten staat letterlijk in de neus en verspreid over de hele kamer een onaangename geur van oude natte sneakers.

houten panelen op de juiste winkel

balken met korte tussenpozen te voegen

  • balken niet te dun kiezen
  • zorgen voor een goede ventilatie
  • vocht Houd
  • Tips & Tricks fracties uit latten, houten panelen of zelfs stukken van afgedankte meubels, kunt u de opslag van houten panelen goede service veroorloven. Daarom moeten alle houtresten worden bewaard.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter