Obnova

podržava funkciju

obično je teško procijeniti da li je zid preuzima sporednu ulogu ili potpuno odvojen u zgradi je za amatere. Probijanje mijenja raspodjelu sile, a ostale komponente ili zidovi moraju nadoknaditi gubitak stabilnosti drugdje. Kako bi se spriječilo preopterećenje i urušavanje, pričvršćivanje prije strojne obrade zida mora na odgovarajući način nadoknaditi smanjenje.

Izbjegavajte točkasto opterećenje

Okrugle dijelove kao što je podna ploča mogu se pričvrstiti čeličnim nosačima. Oni su "stegnuti" okomito između poda i stropa ispred zida. Distribucija sile mora biti organizirana na površini kao što zid radi. Na podu i ispod stropa koriste se horizontalni potpornji grede, pri čemu čelični potpori završavaju.

Prije podupiranja, uvijek provjeravajte stanje i nosivost podnice i stropa. Nisu sve konstrukcije pogodne za uzimanje sile. Tipični primjeri su:

  • gips stropovi podove i stropove s kvalificiranih obrta ili podstavljene drveta
  • svrgavanje instalirati prije ili poslije

Distribucija struje također može biti podržana u samom zidu, iznad proboj. Svejedno je potrebna ugradnja pada prije no što se demontaže, također se može prenijeti. Prije nego što se probijanje dogodi, pada nad kasnijim otvorom zida. Pad kao poprečna crta usmjerava protok snage pored otvora.

Vodoravna ograda izrađena je od betona, čelika ili, ako je potrebno, drvenom gredom. O namjeravanom proboju otvora utor se pritisne u zid. Nosač nadvratnika nadvratnika mora stršati u zid na obje strane najmanje 25 centimetara iznad bočnih rubova proboja. Od određenih debljina zida i zida potrebno je i obvezno pada dva pada.

Savjeti i trikovi koje označite stalno i opetovano u širi svoj zid povrede, podrška države i moguće reakcije okolnog zidane poput pucanja. Zaustavite svoj rad odmah ako otkrijete labave nosače ili zidne suze.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar