Simetrija s makom bojama: izgled pločica s linoleumom

Prirodne površine linoleuma mogu rezultirati izgledom pločica zbog uvjeta miješanja. Mramorirani gradijenti i strukture boje slični su optici kamena s sastojcima poput praha vapnenca i mogu se pojačati odgovarajućim pigmentima u boji. Kamene imitacije izrađene su od plastike.

Linoleum izgled ili imitacija kamena

Tipičan izgled pločica od linoleum kat je stvorio polaganje kvadratnih pločica u nekoliko različitih boja. Monokromatski izgled pločica uzrokovan vidljivim spojevima je neobičan jer su linoleumni podovi zavareni bez zglobova.

U području linoleum parketa, tiskani profili zajednice mogu oponašati jednobojne pločice. U većini slučajeva, linoleum podovi s izgledom pločica po modelu na kamenom podu su izrađeni od plastičnog sloja ili u cijelosti od vinila ili PVC-a.

kombinacije boja povećanje svjetline Kombinirajući različito obojene linoleum pločice mogu formirati uzorak šahovske ploče uz korištenje dvije različite boje, stvarajući atraktivan i tipične dekorativne i crno-bijele i druge kombinacije boja. Tri ili više različitih boja dovode do živahnog izgleda pločica, što je osobito popularno u svijetlim kuhinjama ili dječjim sobama.

Dok su standardne duljine stranica za kvadratne pločice od linoleuma 33,3 i pedeset centimetara, mnogo manji ili veći kvadratići ili pravokutnici mogu napraviti zanimljive pločice. Kleinkaros na primjer, u plavo-bijelom ili crvenom i bijelom dizajnu pružaju atraktivan kuhinjskog poda dekor predstavlja.

kamena izgled plastike na bazi

linoleum proizvodi nude s markantnim kameni izgled ili kao imitacija, često su izrađene od plastike, vinila ili PVC. Crijep izgled pravog linoleuma ograničen je na kombinaciju običnih, mramoriranih ili prugastih pločica. Zglobovi obično nisu dostupni.

Savjeti i trikovi Uz pločice, koje su postavljene u ravnim geometrijskim uzorcima, stupnjevani uzorci polaganja također mogu proizvesti izvanredne vizualne efekte. U visokom cjenovnom rasponu postoji tzv. Umetnuti linoleum, u kojem su pločica s ukrasnim utjecajima već unaprijed proizvedena. Međutim, ova visokokvalitetna i tehnički sofisticirana proizvodnja linoleuma dostupna je samo kao naručeni rad.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar