Plattor med mönster: I slutet av den monokromatiska monotonin

Remodeling brickor i alltför diskreta färger, helt enkelt, är fortfarande den vanligaste idén om en plattsättning. Du kan läsa i den här artikeln att detta också kan göras annorlunda och har sin egen överklagande.

Kakel med mönster ger färg till liv

Oavsett om det är i badrummet eller köket eller som golvplattor - dominerar standardfärger fortfarande mycket. Bara under de senaste åren är en liten trend mot de frodiga art deco- och jugendstilerna, som ofta är svåra att kombinera på grund av deras sprudlande utsmyckning.

Det finns också plattor med enklare mönster. Och i vissa fall kan de vara ett bra val.

fördelar med plattor med mönster

  • en intressant blickfång> och ett medel för inredning
  • ett sätt att specificera en dominerande basfärg
  • en dekoration möjlighet - som enskilda plattor i en enfärgad plattor spegel

Den individuella utformade mönster där det kommersiellt i stor variation - tillräckligt från mycket subtila mönster till traditionell prydnad och verkliga bildplattor.

Det är alltid viktigt att vara uppmärksam på koordinering av färgerna - och om möjligt också att välja en lämplig gemensam färg. Med flerfärgade mönster kan det ibland vara knepigt och kräva mycket smakprovning.

När det gäller pris är kakel med mönster ofta bara något över de konventionella monokroma plattorna, men det finns också dyra och invecklade konstruktioner hela tiden. Kakel med mönster finns ofta också i DIY butiker, från kakelhandlare som kerana.de, eller tiles24.com, valet är oftast mycket större.

Hur man sparar kostnader

Kakelplattor är alltid beroende av kvalitet - du måste överdriva det, speciellt med väggbeklädnader, men inte. Ännu enklare plattor varar ofta i årtionden, dessutom bör särskilda tillverkares namn inte nödvändigtvis vara ett kriterium, särskilt om du vill spara kostnader.

För speciella och ovanliga mönster, kommer du dock i de flesta fall också att förvänta sig högre kostnader. Därför bör du ha en idé i förväg, i vilken riktning det ska gå, om du planerar dina kostnader.

Tips & tricks Oljespeglar kan enkelt omvandlas till kakelplattor med kakelplattor - det här är ett mycket enkelt och mycket kostnadseffektivt sätt. Komplett pasta är ofta möjligt för mindre än 20 euro per kvadratmeter, och du behöver inte ta bort några kakel.
Dela med vänner

Lämna din kommentar