Trapezformet metalltak - underkonstruksjonen er avgjørende for levetiden

Både arklengden og arktykkelsen er viktig for et trapesformet tak. Men minst like viktig er understrukturen til det trapesformede plåttaket for en lang levetid. Her viser vi hva du skal se etter i understrukturen.

Design Avstander

Hver type trapesformet ark har nøyaktige spesifikasjoner for de forskjellige arktykkelser om hvor langt fra hverandre bjelkene eller veggene som platen hviler på. Disse må også være tydelige fra installasjonsplanene, som må være på byggeplassen.

Dessuten skal det trapesformede arket ikke projisere for langt utover den siste strålen på forsiden og i den nedre enden. Igjen må man sjekke hvilke supernatanter som fortsatt er akseptable. Bekymring bør være vedlegget til takfotene på bunnen, for hvilket det fortsatt er rom.

Tilkoblinger

Type skruer og støtter må også matche det valgte trapesformede metallplaten. Den spesifikke profilen kan forsvinne eller deformere hvis for eksempel den feilte tilhengeren er valgt.

Disse semitrailere er vanligvis laget av solid plast. De er tilgjengelige i byggematerialet handel nøyaktig matcher profilen av metallplaten.

bjelker og sperrer

I tillegg til de avstander som stenger skal monteres, er til og med styrken av det respektive semi-trailer avgjørende og avhenger delvis av styrken av arket. Jo tykkere platen, desto tyngre er det selvsagt. Henger

Viktige punkter i underkonstruksjonen

  • avstanden mellom stolpene
  • forbindelsesmateriale
  • styrken av de strukturelle elementer
  • supernatanter
Tips og triks Dersom de trapesformede blikkplatene på en tre-struktur, plass på stolpene i hvert tilfelle en strimmel av takpapp. I skur og garasjer, hvor tinntaket ikke er isolert, tørker fuktighet hele tiden på trekonstruksjonen. Dette begynner snart å rote.
Del med venner

Legg igjen din kommentar