Trapezoidni krovni lim - podstruktura je odlučujuća za vijek trajanja

I duljina lima i debljina lima važni su za trapezoidni krov. Ali barem je važno podstruktura trapezoidnog limenog krova za dugi vijek trajanja. Ovdje ćemo pokazati što tražiti u podstrukturi.

Oblikovanje udaljenosti

Svaka vrsta trapezoidnih ploča ima precizne specifikacije za različite debljine lima, koliko se razlikuju grede ili zidovi na kojima ploča počiva. Ovo mora biti jasno i iz planova instalacije, koje moraju biti na gradilištu.

Osim toga, trapezoidni list ne bi trebao prolaziti previše daleko iznad posljednjeg svjetla ispred i na donjem kraju. Opet, valja provjeriti koji su supernatanti još uvijek prihvatljivi. Zabrinutost bi trebala biti pričvršćivanje strehe na dnu, za koju još ima mjesta.

Priključci

Vrste vijaka i nosača također moraju odgovarati odabranom trapezoidnom limu. Određeni profil može progibiti ili deformirati ako je, na primjer, odabrana pogrešna poluprikolica.

Ove poluprikolice su obično izrađene od čvrste plastike. Dostupni su u trgovini građevinskim materijalima koji se točno podudaraju s profilom limova.

Grede i greda

Osim udaljenosti u kojima se grede moraju pričvrstiti, snaga pojedinih poluprikolica je presudna i ovisi dijelom o debljini ploče. Naravno, deblji lim, to je teže. Objesiti

ključne točke u razmaku supstrukcija

  • od barova
  • spajanja materijala
  • snagu strukturnih elemenata
  • supernatant
Savjeti i trikovi Ukoliko trapezni lima na drvenoj strukturi, mjesto na rešetke u svakom slučaju strip krovnih osjetio. U balkonima i garažama, gdje kositarni krov nije izoliran, vlaga stalno gubi na drvenoj konstrukciji. To bi uskoro počelo truliti.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar