Buggar i sängen - vad kan man göra?

Om du vaknar tidigt med fula bites eller biter på kroppen, har du förmodligen buggar i sängen. Detta är irriterande och obekvämt. Vi kommer att förklara hur att ta reda på vad hon har bitit och hur man ska hantera det.

Vad buggar kan vara i sängen?

I Tyskland och Centraleuropa vägglöss, loppor eller löss är de vanligaste buggar i sängen. Spindlar kan bita. Men de flesta spindlar är för små och inte har tillräckligt med kraft för att passera att bita genom mänsklig hud. Medan löss, loppor och vägglöss livnär sig på blod, bita spindlar bara för självförsvar. I varje säng bor hundratals kvalster, men inte bita människor, men livnär sig på döda hud partiklar. Således kvalster, om ingen allergi är inte irriterande. erkänner

Orsak Innan du kan börja slåss, bör du veta vilka dina motståndare. Det är särskilt viktigt att du vara säker på att det är en ofarlig mygga eller en allergi. Om du har uteslutit denna möjlighet, det finns flera metoder för att göra orsaken till bett eller stick finns: undersöka

första stygn / biter

De biter kan se olika ut beroende på din fysiska svar i varje människa. Emellertid, vad ohyran olika varandra, de föredragna bitmärken och antalet bites. Löss leva väl känd i håret, även bita under dagen och på natten. Utskrifter kan hittas här, särskilt i nacken vid hårfästet. Vägglöss och loppor angripa hela kroppen, men särskilt den nedre delen. De lämnade ett stort antal stygn, ibland rent vägar eller besättningen.
spindlar kontrast sting endast en gång eller två gånger, som sagt, i självförsvar.

2. bedbugs loppor skiljer

Den största skillnaden mellan loppor och vägglöss är att loppor inte luktar obehagligt. Vägglöss avger en söt stinkande sekretion, medan loppor är helt luktfri. Dessutom loppor vilja bo i pälsen på ditt husdjur. Placera ett vitt pappersark i ditt husdjur och gnugga honom stark genom pälsen. Fallen små svarta pärlor ner har loppor avföring dina favorit loppor i pälsen och förmodligen i sängen.

steg-för-steg-instruktioner för att styra skadedjur i sängen

  • löss eller loppor kammen
  • dammsugare tvättmaskin

1. kamma bekämpa

Oavsett vilken typ av bug du har, kan du bli av med de flesta av ohyran mekaniskt. Med löss kan du redigera med en luskam håret med en loppangrepp på ditt husdjur, kan du loppor mesh med en loppa kam från pälsen.

2. Sängkläder tvätta

I samtliga fall bör du definitivt så varmt som möjligt, tvätta sängkläder kan bäst till morgonen med några veckors mellanrum, inga fler bites. Larverna nämligen överleva tvättcykler.

3: e säng suger du suger din säng varje gång du tvättar lakan, med en dammsugare noggrant. Också dammsuga mattor, mattor, soffor och andra möbler gjorda av tyg med från.

4. exterminator

Speciellt med en vägglusbett uppmanas att konsultera en exterminator att rita. Djuren är extremt irriterande och oerhört svårt att bli av med.

hälsorisk

så irriterande inslag av skadedjur kan vara, förutsatt att du svarar inte är allergisk, finns det ingen hälsorisk. Även som bärare av sjukdomar bed buggar, löss eller loppor är nu okänd.

Dela med vänner

Lämna din kommentar