Paraziti u krevetu - što možete učiniti?

Stanovanje Ako se probudite rano s ružnim uboda ili ugriza na tijelu, vjerojatno imate greške u krevetu. Ovo je neugodno i neugodno. Objasnit ćemo kako saznati što vas ugrize i kako se suprotstaviti.

Koji parazit može biti u krevetu?

U Njemačkoj i Srednjoj Europi, bed bugovi, buha ili uši su najčešći štetočinje u krevetu. Čak i pauci mogu ugristi. Međutim, većina pauka je premala i nemaju dovoljno snage da zagristi ljudsku kožu. Dok se uši, buha i bedbugovi hrane ljudskom krvlju, pauci se samo ugriju u samoobranu. Stotine grinja žive u svakom krevetu, ali ne grizu ljude, nego hrane mrtve čestice kože. Tako novčići nisu neugodno, ako nema alergije.

Otkrivanje uzroka

Prije nego što počnete boriti, trebate znati tko je vaš protivnik. Prije svega, važno je da isključite da je bezazlen komarac ili alergija. Ako ste isključili tu mogućnost, postoji nekoliko metoda kako bi uzrok ugriza ili uboda naći: istražiti

prve uboda / ugriza

bites može izgledati drugačije, ovisno o fizičkom odgovor na svaku osobu. Međutim, ono što razlikuje štetnika jedni od drugih su poželjni ugrizi i broj ugriza. Uši su poznate da žive u kosi, kao i grizu dan i noć. Šavovi se ovdje nalaze posebno u vratu u kose. Bedževi i buha ubijaju cijelo tijelo, ali posebno donji dio. Oni ostavljaju brojne gravure, ponekad prave ceste ili stado.
Spiders su samo jednom ili dvaput, kao što sam rekao, za samoobranu.

2. stjenice buhe razlikuju

Najveća razlika između buhe i stjenica je da buhe ne miriše neugodno. Bedbugs emitiraju slatko smrdljivu sekreciju, dok buhe su potpuno bez mirisa. Osim toga, buhe također vole živjeti u krznu svojih kućnih ljubimaca. Stavite komad bijelog papira ispod vašeg kućnog ljubimca i protrljajte snažno kroz kožu. Ako se maleni crni globuli spuste, izmet iz buha, tvoj ljubimac ima buhe u svom krznu, a vjerojatno i u krevetu.

korak-po-korak upute za kontrolu štetnika u krevetu

  • uši ili buha češalj
  • usisivač za pranje rublja

1. češljanje boriti

Bez obzira kakav bug imate, možete dobiti osloboditi od najviše od gamadi mehanički. Uz uši, možete urediti s ušiju češljati kosu s buha zaraze od svoje kućne ljubimce, možete buhe mreže s buha češalj iz kaputa.

2. Posteljina za pranje

U svim slučajevima, svakako vruć kao moguće, oprati posteljinu može najbolje do jutra svakih nekoliko tjedana, nema više ugriza. Ličinke preživljavaju naime ispiranja.

3. Vakuum u krevetu

Uvijek vakumite svoj krevet usisavačem svaki put kada operete listove. Također vakuumske tepiha, sagovi, sofe i ostali namještaj od tkanine. Kammer 4. Ekstremator

Posebno u slučaju zaraze od bed bugova, preporuča se da se posavjetuje sa istrebljivačem. Zvijeri su izuzetno neugodno i vrlo je teško riješiti.

Zdravstveni rizik

Kao dosadan kao ugriza štetočina može biti, osim ako ste alergični, nema zdravstvenog rizika. Bedbugovi, uši ili buhe također su danas nepoznat kao odašiljači bolesti.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar