Hvad skal man se efter i håndboringen til brønde? Remodeling

Piling eller boring af brønde og dybde af grundvand

Den første ting at beslutte er om at skabe en brønd eller en brønd. I de fleste tilfælde vil private brøndboringer vælge en meget billigere brønd. I mere end 80% af alle terrænområder i Tyskland tillader grundvandsniveauet denne type brønd.

Dybden af ​​det lokale grundvand bør anmodes fra den ansvarlige vandleverandør og / eller anlægskontor. Borestrengen til håndborren, boretillængerne, der skal fastgøres, skal lånes eller købes en meter længere for at tage højde for eventuelle sæsonafvigelser.

Valget af den bedste diameter

Lyder tydeligvis den mindste mulige diameter på håndboret som mindre borekraft. Dette er dog ofte en fejl, da der næsten altid er sten i de øverste lag af jorden. Jo mindre diameteren af ​​håndborren er, desto større er risikoen for, at store sten afbryder boringen og i værste fald gør det umuligt.

Som minimale diameter anbefales tolv centimeter. Med hensyn til udgift af kraft bør den maksimale diameter begrænses til 18 centimeter. Til brønde skal der generelt anvendes større diametre, der ligger mellem 15 og 30 centimeter. Mindre diametre anbefales ikke.

Nyttige tilbehør

En speciel stangholder anbefales fra en boredybde på fem meter. Det forhindrer, at når boringerne fjernes og demonteres, falder de enkelte borer i hullet. Med flere brugen af ​​en håndboringsskæring kan spiralskæringen være nyttig. Hvis du selv ønsker at skærpe knivene, skal du passe på ikke at beskadige eksisterende profiler, der fungerer som backstops.

Tips og tricks Når man overvejer at købe eller låne en håndboremaskine, kan enhver planlagt opfølgning gøre beslutningen nemmere. Med håndboringen kan du for eksempel også skabe huller til hegnposter, skabe vertikale dræningskanaler eller udføre udgravningen til punktfundament.

Del med venner

Forlad din kommentar