Kada su potrebni rešetke?

pregradnja pitanje kada se koriste estrih rešetke (treba) također je odgovorio na DIN18560 - naime uvijek kada je to potrebno, s betonskim estrihom poseban pojačanje. Krutost estriha je insesondere važno ako nepopustljiv materijali moraju biti postavljeni kao pločice ili prirodni kamen - ovdje je riječ, kako bi se smanjila mogućnost pomicanja podne što je više moguće.

Koje su estrihe rešetke?

Rezni rešetke su žičane mrežice koje služe za pojačanje betonske estrihe. Postavljeni su u gornju trećinu konstrukcije estriha i povezani su s nehrđajućom čelikom. Najbolji način za to je korištenje žičane žice. Kada estrih mreža postoje različite veličine s različitim žice mjerila i veličina mreže, ovisno o tome koliko mora biti pojačanje estriha. Žica proizvedena od Estrichgittera, ima posebna svojstva čvrstoće, koja može biti različita ovisno o debljini žice. U trgovini postoje i tzv. Goli i pocinčani Estrichgitter.

alternative podne rešetke za grijanje estrihe

potrebne mjere estrih mrežu pored plan prostora i prostora veličine odrediti opterećenja koje se očekuje - posebno za grijanje glazure koje su tako tipično izvode kao plutajući katu, postoji alternativa da se pod rešetke Mogućnost pojačanja vlaknima - Ovdje se dodaje posebna vlakna s tekućim estrijem, koja također preuzima funkciju armature. Od cijeni njen čovjek je, dakle, istina pomalo veći, ali za preradu je lakše jer su vlakna dodaju izravno na pod, uključivanje tepisi time eliminira. No, trebali biste biti oprezni u svakom slučaju je korištenje miksera za dodavanje vlakana - vlakna pravilno miješati se definitivno potreban obvezno mikser, sušilica rublja, ići ovdje ne zato što su vlakna dovoditi drugačije. Ako se takav mikser nije dostupan, ali bi trebao biti posezala za tradicionalne podnim rešetkama bolje kao pojačanje bi inače gube snagu i dosljednost za izravnavanje estriha i njegov život će biti ugrožena vlakana loptice.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar